Aslan’dan Dev Transfer! 35 Milyon Euro’luk Süper Yıldız Galatasaray’da!

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü kez Süper Lig şampiyonluğunu hedefliyor. Bu büyük hedef doğrultusunda, transfer döneminde önemli adımlar atan Sarı-Kırmızılılar, büyük bir hamle yaparak dikkatleri üzerine çekti.

GALATASARAY’DAN DEV TRANSFER HAMLESI! 35 MILYON EURO’LUK FRANSIZ YILDIZ KADRODA

Süper Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 1-5 gibi farklı bir skorla mağlup ederek sezona mükemmel bir başlangıç yapan Galatasaray, üst üste üçüncü şampiyonluğunu hedefliyor. Şampiyonlar Ligi'ne veda ederek taraftarlarını üzen Aslan, yeni bir süper yıldız transferi için harekete geçti.

Galatasaray, geçen sezon orta sahada yaşadığı sıkıntıları çözmek amacıyla büyük bir adım atma kararı aldı. Okan Buruk yönetiminde, 5. yıldızı takmak için çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, İtalyan devi Juventus ile yollarını ayıran Fransız yıldız Adrien Rabiot'ya yoğun ilgi gösteriyor.

Galatasaray, 35 milyon euro piyasa değeri bulunan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu için yeni bir teklif sunarak transferde önemli bir hamlede bulundu. Geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 35 maçta görev alan Rabiot, 5 gol ve 3 asistlik performansıyla dikkat çekti. Bu transferin gerçekleşmesi, Galatasaray'ın orta sahasını güçlendirecek ve sezon hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.