Aslı Enver'den kötü haber geldi

Uzun bir ilişki yaşayan ikili, ilişki süreci boyunca birçok nedenden ayrılıp tekrar barışmıştı. Bunun üzerine hayranları hem üzülmüş hem de barıştıklarında sevinmişti.

Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla hayranlarını heyecanlandıran ikili isimlerin aşk dedikodularına daha fazla karışmaması için atağa geçtiler. Yeniden aşk yaşadıklarına dair gelen iddialarına güzel oyuncu Aslı Enver bir paylaşım yaparak cevap vermiş oldu. Bunun üzerine hayranlarına ise kabus gibi haber verildi. Bu paylaşımdan sonra adeta hayranları yıkıldı.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Aslı Enver "Yalnızım, bir süre daha da böyle kalmayı düşünüyorum. Böyle çok daha mutluyum. Teşekkürler" notunu düşerek, Murat Boz ya da başka birisiyle ilişkisinin olmadığını dile getirmiş oldu. Kısa bir süre önce yanlışlıkla Murat Boz'un bir hayran sayfasına takibe alan Enver, durum fark edilince hemen takipten çıkmıştı.

Murat Boz'un hayran sayfasını takibe aldıktan kısa bir süre sonra çıkan Aslı Enver'in arkasından Murat Boz ise bir paylaşım yaparak iddiaları güçlendirmişti. Sosyal medya hesabı üzerinden, "Ben yine bekledim seni. En iyi ben özledim seni. Göze al yollarımı..." sözleri hayranlarını heyecanlandırmıştı...

Bu paylaşım ardından Aslı Enver sayesinde tanıştığı, Yağız Murat Aksu ile birlikte paylaşım yapan Boz, sanki barışmışlar sinyallerini vermişti. Birçok hayran ise Yağız Murat Aksu'ya mesaj atarak, "Bu ikiliyi barıştıracak tek kişi sensin" sözlerini dile getirmişlerdi. Ama Aslı Enver çıkan tüm iddialara yanıtını vererek Murat Boz'la barışmadıklarını resmen açıklamış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!