Aslı Enver'i üzen sözler

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ve Akademetre Research Company tarafından her yıl gerçekleştirilen 1 Numaralı Markalar Araştırması'nda önceki akşam “En Beğenilen Marka Yüzü Özel Ödülü''nün sahibi olan...

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ve Akademetre Research Company tarafından her yıl gerçekleştirilen 1 Numaralı Markalar Araştırması'nda önceki akşam “En Beğenilen Marka Yüzü Özel Ödülü''nün sahibi olan Aslı Enver, yaptığı açıklamada sözlerinin çarpıtıldığını söyledi.

Güzelliğiyle olduğu kadar içinde yer aldığı projelerin başarılarıyla da gündemde olan Aslı Enver, başarısına başarı katmaya devam ediyor.

Son olarak adını güzel oyuncu Hande Erçel'le ilgili sözleriyle duyduğumuz oyuncu konuyla ilgili olarak Erçel'i aradığını konunun pozitif bir şekilde hallolduğunu ifade etti.

Sözlerinin aktarılmasında bir yanlış anlama olduğunu belirten Aslı Enver “Çok üzüldüm. Benim sözlerim yanlış anlaşıldı. Kendisine de telefon açıp bunu açıkladım, o da beni anladı. Hiçbir sorunumuz yok, öpüştük koklaştık'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Green Card başvuru sonuçları açıklandı!
Tayyargiller Hakkında Skandal Haber! 'Sahte Doğum ve Taşıyıcı Anne' İddiası!
Mevduat Faizleri Düşüşte! 1 Milyon TL'nin 32 Günlük Getirisi Ne Kadar Oldu?
Sosyal Güvenlik Kurumu, 81 Yeni İlacı Geri Ödeme Listesine Ekledi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gambiya'da İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi Öncesi Görüşmeler Yaptı