Astrolog Meral Güven paylaşımı sebebi ile gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe'nin mucizevi bir şekilde şampiyon olacağı yönündeki sözleri ve Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından sosyal medya hesaplarından yapılan küfürlü paylaşımlarla gündeme gelen Astrolog Meral Güven'in gözaltına alındığını duyurdu.

Astrolog Meral Güven, "Fenerbahçe mucize bir şekilde şampiyon olacak!" sözlerinin ardından dün akşam Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından sosyal medya hesabından küfürlü paylaşımlarda bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, astrolog Meral Güven'in sosyal medya hesaplarından gerçekleştirdiği canlı yayınla ilgili adımlar attı. Başsavcılık, Güven'in canlı yayındaki ifadeleri nedeniyle "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlattı.

GÖZALTINA ALINDI!

Bu çerçevede, polis tarafından adresinde gözaltına alınan Astrolog Meral Güven, emniyete götürüldü.

Hakkında adli işlem başlatılan Astrolog Meral Güven'in, "tehdit ve hakaret"ten iki olmak üzere, "kişilerin huzur ve sükununu bozma", "kasten yaralama", "kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma" ile "taksirle yaralama" suçlarından toplam 6 kaydı olduğu belirlenmiş bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.