Astsubayı şehit eden sürücü, defalarca kontrol noktasından kaçmış!

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde, 'dur' ihtarına uymayan Adem T. motosikletiyle Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır'a çarparak şehit etti. Aşırı hız ve kontrol noktasında durmamaktan dolayı 22 idari cezası bulunan Adem T., tedavisinin ardından gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde, 18 Eylül'de Turnasuyu Jandarma Trafik Kontrol Noktası'nda meydana gelen kazada, 'dur' ihtarına uymayan Adem T., motosikletiyle Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır'a çarparak şehit olmasına neden oldu. Saat 10.30 sıralarında, Jandarma ekipleri Adem T.'nin kullandığı 07 GU 227 plakalı motosiklete durma çağrısında bulundu. Ancak Adem T. ihtara uymayarak aşırı hızla ilerlemeye devam etti ve kontrolünü kaybederek Jandarma Astsubay Çangır’a çarptı.

Kaza sonrasında her iki taraf da yaralandı ve olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Astsubay Çangır hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmada, Adem T.'nin daha önce uyuşturucu kullanmaktan suç kaydı bulunduğu ve plakasına yazılmış 22 idari para cezasının olduğu tespit edildi. Tedavisinin ardından gözaltına alınan Adem T., jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturma devam ediyor ve olay, toplumda büyük bir üzüntü yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.