Asya Bebek'ten iyi haber

Ailesiyle birlikte Adana’dan tatil için geldikleri İstanbul’da, 19 Mart’ta İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında yaralanan 2 buçuk yaşındaki Asya Başaran’ın sağlık durumuyla ilgili sevindirici haber geldi. Asya’nın...

Ailesiyle birlikte Adana’dan tatil için geldikleri İstanbul’da, 19 Mart’ta İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında yaralanan 2 buçuk yaşındaki Asya Başaran’ın sağlık durumuyla ilgili sevindirici haber geldi. Asya’nın ’dış uyaranlara’ karşı yavaş yavaş refleks vermeye başladığı öğrenildi. Uyandırıldıktan sonra konuşan Asya’nın ilk sözleri ise ’anne’ oldu. Asya’nın genel sağlık durumunun da iyiye gittiği belirtildi.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğum bakım servisinde devam edilen Küçük Asya, geçirdiği beyin ameliyatının ardından geçtiğimiz perşembe günü uyandırılmıştı.

Öte yandan Asya’nın annesi Çilem Başaran’ın da tedavisine aynı hastanenin Genel Cerrahi Servisi’nde, baba Turgay Başaran’ın tedavisine de Taksim Acıbadem Hastanesi’nde devam ediliyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Universal Music Group ile Tiktok anlaşma imzaladı!
Pençe Operasyonu Kahramanı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen Şehit Oldu
Diyanet: Haftanın dört günü biftek, bonfile, rosto, iskender gibi etli yemekler ana yemek olacak
İliç’teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Dönünce onlarla canlı yayında hesaplaşacağım