Ata Demirer THY'ye isyan etti: 'Memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz yapmayın'

Ata Demirer, uçakta yaşadığı koltuk değişikliği nedeniyle havayolu şirketine sitem etti. F1 koltuğunun kendisine verildiğini, ancak kontrol noktasında F3 olarak değiştirildiğini belirten Demirer, "Bu memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz.

Ata Demirer, uçak yolculuğu sırasında yaşadığı koltuk değişikliği nedeniyle havayolu şirketine sitem etti. Sosyal medya üzerinden paylaştığı bir mesajda, F1 numaralı koltuğun kendisine verildiğini belirtti ve havaalanında koltuğunun F3 olarak değiştirildiğini öğrendiğini ifade etti. Demirer, "Uçağa biniş kontrol noktasında 'F3 oldunuz' dediler. Neden diye sordum, 'Değişiklik oldu' dediler. Neyse, bindim, herkes mutlu, F1 koltuğu boş. Bir süre sonra tatlı bir isyan ettim, peşinden 'F1'e geçin buyrun' dediler," dedi.

Durumu sorgulayan Demirer, beklenen yolcunun uçağa yetişememesi üzerine eleştirilerini dile getirdi. "Anlaşılan beklenen ağır abi yetişememiş uçağa. Çok ayıp. F1 meraklısı değilim, fakat ya o koltukları satma ya da böyle şeyler yapma," şeklinde konuştu.

Türk Hava Yolları'na yönelik şikayet olarak yaptığı paylaşımda, "İnsanlara bunu yapmayın. Bu memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz, ayıptır. Tekrar edeyim, F1 falan umrumda değil, derdim sadece hakkım olanı almak ve başkalarının da hakkını alması," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.