Ata Demirer'den Ameliyat İddialarına Yanıt Geldi

Ünlü komedyen Ata Demirer, katıldığı programda 5 ay içinde tam 30 kilo vererek dikkat çeken bir değişim yaşadığını açıkladı. Programda, uzun süredir mücadele ettiği kilo sorununa çözüm bulmak için nasıl bir yol izlediği ve bu süreçte uyguladığı diyet hakkında bilgiler verdi.

Ünlü komedyen Ata Demirer, son dönemdeki dikkat çekici kilo kaybıyla ilgili olarak Empati programına katıldı ve bu süreci detaylarıyla paylaştı. 51 yaşındaki Demirer, 5 ay içinde tam 30 kilo vererek dikkat çeken bir değişim yaşadığını açıkladı. Programda, uzun süredir mücadele ettiği kilo sorununa çözüm bulmak için nasıl bir yol izlediği ve bu süreçte uyguladığı diyet hakkında bilgiler verdi.

Ata Demirer, katıldığı programda ameliyat sorularına da yanıt vererek, kilo kaybının arkasındaki yöntemi detaylarıyla anlattı. 4,5 ay içinde 22 kilo vermiş olmasına rağmen diyetine devam ettiğini vurgulayan Demirer, toplamda 30 kilo vererek hayranlarından büyük bir beğeni topladı. Kilolarından kurtulma sürecini ve yaşadığı değişimi programın konuklarıyla paylaşan Ata Demirer, sağlıklı yaşam ve kilo kontrolü konularında da önemli ipuçları verdi.

Ata Demirer kilo mevzusunda konuşurken "Mesela böyle şeyler var bizlere empoze edilen moda akımlar var örneğin diyetisyenler, işte şu diyetisyen şu şekilde dedi bu diyetisyen böyle dedi şu beslenme şu diyeti bu diyeti" dedi. "Ben şimdi bir 30 kilo falan vermiş durumdayım sağda solda okuyorum böyle bir takım asparagas haberler yok bağırsaklarını yıkattı yok mide ameliyatı oldu. Hayır hiçbir şey öyle bir şey olmadı" diyen Ata Demirer zayıflama sırrını da paylaştı: "Belki izleyen var ise şu an işine yarar diye söylüyorum benim glisemik endeksim yüksekti bozuktu insülin direncim vardı insülin direncini ortadan kaldırmak için düzgün beslendim, spor yaptım. 2 buçuk yıl falan sürdü öyle bir anda da vermedim." Demirer, geçtiğimiz ocak ayında konuk olduğu programda, "Öğlen ve akşam yemeklerinde karbonhidrat yemedim. Direkt et, balık, protein yedim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm" demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi
Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor
Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak