Atalay: Cumhuriyet gazetesinde yapılan operasyonu CHP’ye de yapmaya çalışıyorlar

Cumhuriyet gazetesi eski imtiyaz sahibi Akın Atalay, geçtiğimiz günlerde gazeteci Rahmi Turan'ın başlattığı 'Saraya giden CHP'li' tartışmasına, sosyal

Cumhuriyet gazetesi eski imtiyaz sahibi Akın Atalay, geçtiğimiz günlerde gazeteci Rahmi Turan'ın başlattığı 'Saraya giden CHP'li' tartışmasına, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla yanıt verdi.

Atalay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda Atatürk düşmanı Cem Küçük ve 'Saraya giden CHP'li' tartışmalarında Rahmi Turan'ın kaynak olarak gösterdiği Talat Atilla'nın Cumhuriyet gazetesine yapılan operasyonlar başlamadan önce Cumhuriyet gazetesini hedef gösterdiklerini belirtti.

Atalay sosyal medya hesabında şu ifadeleri paylaştı:

"Cumhuriyet operasyonu (31 Ekim 2016) başlamadan bir iki ay önce operasyonun işaretleri olduğu sonradan anlaşılacak iki paylaşımdan biri Cem Küçük, diğeri de Talat Atilla tarafından dolaşıma sokulmuştu..."

"A haber ve KanalA televizyonlarında da operasyondan bir ay önce hazırlanan kumpasın fitilini ateşleyen iftira ve yalanları yaymıştı. Şimdi yine sahneye çıkmış, Cumhuriyet gazetesinde yapılanın CHP’ye de yapılması için yeni ve değişik bir planı icra ediyorlar..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
Mercedes-Benz, Apple CarPlay desteğini sonlandırıyor
Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!