Atatürk döneminde kurulan büyük şirket satılıyor! İstenen bedeller il il açıklandı

Mustafa Kemal Atatürk döneminde kurulan büyük şirketin, 8 ilde bulunan 14 taşınmazı ihale yoluyla satışa sunuluyor. Her bir taşınmaz için belirlenen talep edilen bedeller il il açıklandı. İşte satışa ilişkin detaylar…

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding A.Ş'nin Genel Müdürlüğü tarafından yapılan satış duyurusunu Resmi Gazete'de yayımladı. Buna göre, Adana'nın Kozan, Bingöl'ün Genç, Mardin'in Artuklu, Nevşehir'in Avanos, Trabzon'un Araklı ve Manisa'nın Alaşehir ile Kırkağaç ilçelerinde birer, Kilis'in Düzce Merkez ilçesinde 2 ve Niğde'nin Düzce Merkez ilçesinde 5 olmak üzere toplam 14 taşınmaz satış yöntemiyle özelleştirilecek.

SATIŞ BEDELLERİ BELLİ OLDU

Taşınmazlara ilişkin ihale şartnamesi bedeli 3.000 ila 5.000 TL, geçici teminat bedelleri de 100.000 ila 750.000 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Niğde ve Trabzon'daki taşınmazlar için son teklif verme tarihi 11 Temmuz olarak belirlenirken, diğer taşınmazlar için son teklif verme tarihi 10 Temmuz olarak açıklandı.

PAZARLIK USULÜ UYGULANACAK

İhaleler, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarf yöntemiyle teklif alarak ve görüşmeler yaparak pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek. Bu aşamadan sonra pazarlık görüşmelerine devam eden teklif sahiplerinin katılımıyla birlikte açık artırma yapılarak ihale sonuçlandırılacak.

Teklif sahiplerinin her bir taşınmaz için ayrı ihale şartnamesi alması, ayrı teklifte bulunması ve gerekli belgeleri kuruluşun "Bahçekapı Mahallesi Atatürk Orman Çiftliği Kümeevleri No:4 (06797) Etimesgut/ANKARA" adresine son teklif verme tarihi saat 17.00'ye kadar elden teslim etmeleri gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.