Atatürk heykeline hain saldırı!

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, Nizamettin Demirdöven İlkokulu'nun bahçesinde bulunan Atatürk heykeline hain saldırı düzenlendi. TBMM Başkanı Şentop, yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde depremde hasar görüp ardından boşaltılan Nizamettin Demirdöven İlkokulu'nun önünde bulunan Atatürk heykeline hain saldırı düzenlendi. Saldırganlar, heykelin üzerine boya ile hakaret içeren yazılar yazdı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop çirkin saldırıyı kınadı.

Edinilen bilgilere göre, okulun bahçesinde bulunan Atatürk heykeline, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından boya ile hakaret içeren yazılar yazıldı. Hakaret içerikli yazılar okulun duvarında da görüldü.

Saldırıyı fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu jandarma ekibine bildirdi. Okula ekipler sevk edildi. Jandarma ekibi, olay yeri inceleme yaptı. Belediye ekipleri ise Atatürk heykelinde ve okul duvarındaki hakaret içeren yazıları sildi.

Mustafa Şentop: Atatürk büstlerine yapılan provokatif, alçakça saldırıları kınıyorum.

TBMM Başkanı Şentop, sosyal medya hesabından, "Tekirdağ'ımızın Marmaraereğlisi ilçesinde, bazı okullarımızda Atatürk büstlerine yapılan provokatif, alçakça saldırıları kınıyorum. Valimiz ve savcılığımız olayı yakından takip etmektedir. Olayın fail ya da faillerinin tespiti için gerekli çalışmalar süratle sürdürülmektedir." şeklinde paylaşımda bulundu.

İki okulda daha Atatürk heykeline saldırı düzenlendi

Tekirdağ'da Yeni Çiftlik Nizamettin Demirdöven İlköğretim Okulu'nda, Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu'nda ve Opet Anadolu Lisesi'nde Atatürk büstlerine saldırılar düzenlendiği ortaya çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

DEM Partili Ceylanpınar Belediyesi'nden T.C. ibaresi kaldırıldı
CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu
İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor
Ankara'da Yaşayan Emeklilere Müjde: ABB Hesaplara Para ve Et Yardımı Yaptı!
AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 7 milyon liralık yurt dışı gezisi