Atatürk posteri ve Türk bayrağı var diye sahneye çıkmamıştı: Yunanlı şarkıcı kendini böyle savundu

Yunan şarkıcı Despina Vandi'nin, Türk Bayrağı ve Atatürk portresine saygısızlık yaparak sahneye çıkmamış, bunun üzerine Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli tarafından kovulmuştu. Yunanlı isimden pes dedirten açıklama gecikmedi.

İzmir'in Çeşme ilçesinde Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) amacıyla düzenlenmesi planlanan Despina Vandi konseri son anda iptal oldu. Sahneye çıkan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, şarkıcının Atatürk posteri ve Türk bayrağının kaldırılmasını istediği için konseri iptal ettiklerini duyurdu. Denizli'nin "İivedilikle bu şehrin sınırlarını terk etsin" dediği şarkıcıdan cevap geldi.

"ETKİNLİĞİN NİTELİĞİNİ KONSER OLARAK DEĞİŞTİRMEK İSTENDİ"

Yaşananların ardından sahneye çıkmadan İzmir'den ayrılan şarkıcı Vandi, Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Bugün için planlanan konserimde beni onurlandıracak olan dinleyici kitlelerine büyük saygı duyarak, Türk Eğitim Vakfı'nın etkinliğin niteliğini 'konser' olarak değiştirme, yasak ve üzerinde anlaşmaya varılmamış bir siyasî yaklaşım sergileme kararı alması nedeniyle bu etkinliğe katılmamın mümkün olmadığını duyuruyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.