Ateşi Bol Olsun!" Cansu Canan, Gülen'in Ölümünü Duyurdu!

TV100’deki programında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğünü duyuran Cansu Canan, bu durumu değerlendirirken sert ifadelerde bulundu. İşte haberin detayları...

TV100’de yayınlanan "Hayata Dair" programının sunucusu Cansu Canan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğünü duyururken, "Ateşi bol olsun" ifadelerini kullandı. Canan, Gülen'in ölüm haberini sunarken, gelişmeyi "Bir sıcak gelişme var. FETÖ elebaşı öldü. Yeğeni de doğruladı. Öldü deniliyor biz de ateşi bol olsun diyoruz." sözleriyle aktardı.

TÜRKİYE'NİN GÜVENLİĞİ ÜZERİNE YORUMLAR

Cansu Canan, açıklamalarında Gülen'in, Türkiye’nin önemli kurumlarına sızarak demokrasiyi tehdit eden bir terörist olduğunu vurguladı. "Bu ülkenin evlatlarına, bu ülkenin darbe ile demokrasisine adaletine, bu ülkenin önemli kurumlarına çeteleşerek sızmış. Bu ülkeyi devirmek için vatan evlatlarını bir devşirme usulüyle kendi ülkesine düşman etmiş." diyerek, Gülen’in etkisini eleştirdi.

"ATEŞİ BOL OLSUN" İFADESİNİN ANLAMI

Canan, Gülen’in ölümünü değerlendirirken, "Bu terörist başının ölmesinin ardından ancak ateşi bol olsun denilir." ifadesiyle, Türkiye'nin huzuru için teröristlerin sonunun gelmesi gerektiğinin altını çizdi. Canan, yayın ilkelerini bir kenara bırakarak, bu açıklamalarını sürdürdüğünü de belirtti.

FETÖ İLE MÜCADELE VURGUSU

Fetullah Gülen’in ölüm haberini paylaşmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Canan, "Hain olan herkesin sonunun da ülkesinden uzakta ölüme terk edilmesidir. FETÖ terörist başının öldüğü haberini paylaşmaktan dolayı da mutluluk duyuyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.