Atina'da, İsrailli holiganlar bir kişiyi öldüresiye dövdü!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da, İsrailli futbol takımı Maccabi Tel Aviv taraftarlarının, "Özgür Filistin" sloganı attığı iddia edilen Arap kökenli bir kişiyi öldüresiye dövdüğü bildirildi. İşte detaylar..

Yunanistan'ın başkenti Atina'da, İsrailli futbol takımı Maccabi Tel Aviv taraftarlarının, "Özgür Filistin" sloganı attığı iddia edilen bir Arap kökenli kişiyi öldüresiye dövdüğü bildiriliyor. Avrupa Konferans Ligi'nde oynanacak olan Olympiakos-Maccabi Tel Aviv maçı öncesinde, tansiyonun yükseldiği ve atmosferin gerildiği belirtiliyor.

Syntagma Meydanı'nda Maccabi Tel Aviv taraftarlarının, bir kişiyi öldüresiye dövdüğüne dair haberler medyada geniş bir şekilde yer aldı. Yunan basınında çıkan haberlere göre, saldırıya uğrayan kişinin "Özgür Filistin" sloganı attığı iddia edilerek, Arap kökenli olduğu belirtildi. İsrailli holiganlar tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda yaralanan kişi, acil olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından güvenlik güçleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve şüphelilerin tespiti için çalışmalara başlandı. Saldırının ardından kamuoyunda büyük bir infial yaratmasıyla birlikte, olayın siyasi ve etnik boyutları da dikkatle inceleniyor. Olayla ilgili resmi açıklamaların ve soruşturmanın detayları merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı