Atletico Madrid, Fenerbahçeli milli yıldızın peşinde!

Atletico Madrid, orta saha hattını güçlendirmek için Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek'i kadrosuna katmayı hedefliyor. Geçtiğimiz yaz yapılan 3 milyon euro'luk kiralama teklifi reddedilmişti. Ayrıca Benfica ve Marsilya'nın da Yüksek'e ilgi gösterdiği belirtiliyor.

ATLETİCO MADRİD, ORTA SAHA HATTINI GÜÇLENDİRMEYİ HEDEFLİYOR

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, teknik direktör Diego Simeone'nin raporları doğrultusunda orta saha hattını güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Madrid ekibi, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek'i kadrosuna katmak istiyor.

Diario Gol'de yayımlanan habere göre, Atletico Madrid, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye İsmail Yüksek için 3 milyon euro'luk bir kiralama teklifi sunmuş; ancak Sarı-lacivertli kulüp bu teklifi geri çevirmişti. Atletico Madrid'in, düşük bütçeli ve gelecek vaat eden bir oyuncu arayışında olduğu, İsmail Yüksek'in de bu profile uygun bir isim olduğu ifade ediliyor.

İsmail Yüksek'in Fenerbahçe ile Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunduğu hatırlatılırken, Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki oyuncu için gelecek teklifleri değerlendirmeye alabileceği belirtiliyor.

DİĞER KULÜPLER DE İLGİLİ

Atletico Madrid'in yanı sıra, Benfica ve Marsilya'nın da milli futbolcuyla ilgilendiği ifade ediliyor. Diego Simeone'nin önümüzdeki sezon için transfer listesinin bir numarasında ise İspanyol Milli Takımı ve Villarreal'de forma giyen sol kanat oyuncusu Alex Baena'nın bulunduğu bildirildi. Ancak Baena'nın transferinin yüksek bonservis bedeli ve diğer kulüplerin ilgisi nedeniyle kolay olmayacağı değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.