ATM’den para çekeceklere dikkat: Bankalar çekim limitini artırdı!

Bankalar, aldıkları bir karar üzerine ATM’lerden para çekecekler için günlük para çekme limitinde değişiklik yoluna gitti. Ücretsiz nakit çekim limiti artık bu tutara kadar yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Bankalar aldıkları bir karar üzerine  ATM'lerden ücretsiz nakit çekim limitlerini artırarak önceden 5 bin lira olan limiti yükseltmiş bulundu.

EN AZ 10 BİN NAKİT ÇEKME İMKANI TANINIYOR

Bankalar, aldıkları kararla nakit çekim limitlerini artırdılar. Önceden 5 bin lira olan ücretsiz nakit çekim limiti, şimdi 10 bin liraya yükseltildi. Bazı bankalar ise bu miktarı 15 bin liraya kadar çıkardılar. Bu değişiklikle birlikte banka kartlarıyla ATM'lerden ücretsiz olarak en az 10 bin lira çekim yapılabilecek. Bankalar, müşterilerine bu değişiklikle ilgili bilgilendirme mesajları göndermeye başladılar.

Ayrıca, bazı bankalar %200'lük bir oran artışı ile ücretsiz nakit çekim limitini 15 bin liraya kadar yükseltmiş bulundu. Alınan karara göre karekod kullanılarak hesaptan ücretsiz nakit çekim işlemleri için de yeni limitler uygulanacak ve bu işlemlerde 10-15 bin lira arasında bankanın belirlemiş olduğu limitlere göre çekim yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

En Düşük Emekli Maaşı Ne Kadar Olacak? SGK Uzmanı Ali Tezel Yanıtladı!
ABD'de Petrol Sondaj Kuleleri Artıyor
Mehmet Şimşek: Türk Yatırım Fonu'nun operasyonel hale getirildiğini duyurdu
CI Ratings, Türkiye'nin Kredi Notu Görünümünü Pozitife Yükseltti
Düzmece Yağ Skandalı: Bir Aylık Otomobilde 241 Bin Liralık Hasar! Yalnızca Bu Yöntemle Anlaşılıyor!