ATO Yönetim Kurulu Başkanı: "Ticari kredi kartlarında taksit sayısının artırılması gerek''

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran, ticari kredi kartlarında taksit sayısının artırılmasının üretim ve ticaret üzerinde olumlu etkileri olacağını belirtti. Başkan Baran, bu kartların işletmelere sürdürülebilir ve uzun vadeli finansman fırsatları sunduğunu ifade etti.

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ticari kredi kartlarındaki taksit sayısının artırılmasının önemine vurgu yaparak, bu adımın üretim ve ticarete olumlu etki edeceğini belirtti. Baran, kredi kartlarının enflasyonla mücadele sürecinde sıkılaştırma önlemleri kapsamında sınırlandırılmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ticari kredi kartlarının bireysel kredi kartlarından ayrı tutulması gerektiğini ifade eden Baran, bu kartların şirketlere sürdürülebilir ve vadeli finansman imkanı sağladığını, ticari hayatın devamlılığı için kritik bir rol üstlendiğini belirtti.

"İNŞAAT VE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI NEDENIYLE INŞAAT MALZEMELERINE OLAN TALEP ARTTI"

İnşaat malzemeleri sektöründe artan talep ve kredi kartı harcamalarındaki yükselişin tüketimden ziyade inşaat üretiminden kaynaklandığını vurgulayan Baran, bu süreçte ticari kredi kartlarının önemli bir rol oynadığını dile getirdi. Deprem bölgesindeki hayatın normale dönmesi ve kentsel dönüşüm çalışmalarının aksamaması için inşaat malzemelerine olan talebin arttığını ifade eden Baran, ticari kredi kartlarında taksit uygulamasının devamının elzem olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Ekonomist açıkladı: TCMB faiz artırırsa dolar 25 TL’ye gerileyebilir!
ABD işsizlik maaşı verilerini açıkladı
İşte ikinci elde kapış kapış giden markalar!
Emekliler için yeni bir sıkıntı daha başladı: O yasak tüm illerde uygulanacak!
Yüzde 100 zamlanan bir damacana su 100 liraya ulaştı!