Attila Szalai, değerini 10'a katladı

Fenerbahçe’nin Macar stoperi Szalai’ye 20 milyon Euro değer biçiliyor. Devre arasınde Fenerbahçe’ye kazandırılan ve sarı lacivertlilerle sadece 21 maça çıkan Attila Szalai, Euro 2020’de Macaristan mili formasıyla da göz doldurunca değeri arttı.

Sarı lacivertli takımın  17 Ocak'ta yaklaşık 2 milyon euro bedelle Apollon Limassol'dan transfer ettiği Attila Szalai, performansıyla öne çıktı.

Sarı-lacivertli formayla sadece 21 maç oynamasına rağmen Premier Lig takımlarından West Ham United ve Leicester City'nin radarındaydı. EURO 2020 ile birlikte Szalai'nin değeri katlandı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Almanya karşısındaki performansı şimdiden merak edilen Szalai şimdiden değeri 20 milyon euroya çıktı. Sol ayaklı stoperin Fenerbahçe ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe'de yarım sezonda 3 gol 1 asisti bulunan yıldız oyuncu EURO 2020'de Macaristan Milli Takım formasıyla Portekiz ve Fransa karşısında savunmada kusursuza yakın performans sergilerken takımının hücuma kalkmasında da etkili rol oynadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin Transferi için Stade Rennais'ten Dev Teklif!
Bursaspor’da ilk isim Levent Dönertaş!
Beşiktaş, Altay Bayındır Transferi İçin Manchester United'la Masaya Oturuyor!
Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Sezon Daha!
Sergen Yalçın, Beşiktaş İddialarına Cevap Verdi