ATV'de canlı yayın bir anda karıştı: Müge Anlı’nın üzerine yürüdü! Güvenlik devreye girdi

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında ortalık karıştı! Şaban Özcan, Müge Anlı’nın üzerine yürüdü, güvenlik ekipleri yayında müdahale etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında ortalık karıştı! Şaban Özcan, Müge Anlı’nın üzerine yürüdü, güvenlik ekipleri yayında müdahale etti.

Canlı yayında program karıştı! Konuk, Anlı’nın üzerine yürüdü... Sinop’un Türkeli ilçesinde 22 Nisan 2019’da tek katlı ahşap evde çıkan yangın sonrası, 1.5 aylık hamile olan 28 yaşındaki Nurten Özkaya, 4 yaşındaki oğlu Ramazan Özkaya ile eşinin anneannesi 105 yaşındaki Hanife Özcan sırra kadem bastı. Herkes ilk başta bu 3 kişinin yangında öldüğünü düşündü.

Ancak adli tıp ekibi yangından toplanan delilleri incelediğinde 3 kişinin evde olmadığını belirledi. Bu esrarengiz olayın tartışıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün ortalık karıştı.

Canlı yayında olay çıkarken güvenlik ekipleri stüdyoya girerek müdahale etmek zorunda kaldı.

[caption id="attachment_122575" align="alignnone" width="690"] Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında ortalık karıştı! Şaban Özcan, Müge Anlı’nın üzerine yürüdü, güvenlik ekipleri yayında müdahale etti.[/caption]

KAVGA ÇIKARAN İDDİA!

Olayın başından beri Nurten Özkaya’nın eşi Erdal Özkaya ‘çok mutlu bir evlilikleri’ olduğunu söylüyordu. Bugün yayına katılan Satılmış beyin ortaya attığı iddia ortalığı karıştırdı. Satılmış Bey, şunları anlattı: ‘Bunların çok yakını olan bir köylümüz beni aradı. Bana dedi ki ‘Abi köye gidince Nurten’in boşanacağını duydum. Bu yangın olmasaymış Nurten ayrılacakmış.’ dedi.

Satılmış Bey, iddiayı dile getiren kişinin Erdal Özkaya’nın dayısının oğlu Şanver Özcan olduğunu açıkladı. Erdal Özkaya dayısının oğlu ile aralarında husumet olduğunu söyleyerek iddiaya tepki gösterdi. Bir anda stüdyoyu karıştıran Erdal Özkaya, Satılmış’ın üstüne yürümeye kalktı. Bunun üzerine stüdyoya güvenlik ekipleri girdi.

“Nurten, beni ağlayarak aradı ‘Eda abla Erdal bize huzur vermiyor’ dedi. O sırada Erdal boğazına sarıldı telefon kesildi.

[caption id="attachment_122574" align="alignnone" width="690"] Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında ortalık karıştı! Şaban Özcan, Müge Anlı’nın üzerine yürüdü, güvenlik ekipleri yayında müdahale etti.[/caption]

NURTEN’İN EVLİLİĞİ BİTİYORDU

Erdal’ın Nurten ile evliliğinin bitme aşamasında olduğunu ben de duydum. Nurten’in 7 yıl süren evliliğinde mutlu bir evliliği olduğunu düşünmüyorum.

[caption id="attachment_122572" align="alignnone" width="690"] Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında ortalık karıştı! Şaban Özcan, Müge Anlı’nın üzerine yürüdü, güvenlik ekipleri yayında müdahale etti.[/caption]

ŞABAN’IN KUYRUK ACISI DAHA ÇOK EV YAKAR

Olayın perde arkasında muhtar adayı Şaban Özcan’ın olduğunu iddia eden Şenay Dalmaz şöyle devam etti: Ben bu suçun organize olduğunu düşünüyorum. Aslında muhtarlıkla da ilgisi var. Çünkü öncesinden gelen içlerinde besledikleri kin, nefret ve mühür davasının bu olayı tetiklediğini düşünüyorum. Üstelik seçimden sonra oluyor. Şaban beyde bu kuyruk acısı olduktan sonra daha çok evler yanar.

[caption id="" align="alignnone" width="690"] Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında ortalık karıştı! Şaban Özcan, Müge Anlı’nın üzerine yürüdü, güvenlik ekipleri yayında müdahale etti.[/caption]

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı