ATV'de Final Şoku! En Çok Sevilen Dizi Yayından Kaldırıldı!

ATV ekranlarında Salı akşamları heyecanla izlenen "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi final yapıyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban ve Ozan Akbaba'nın paylaştığı dizi, 2 sezonluk yayın hayatının ardından ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

ATV'de Final furyası! "Ben Bu Cihana Sığmazam" da Veda Ediyor!

Son dönemde ATV ekranlarında izleyicileri ekrana kilitleyen "Ateş Kuşları" ve "Aldatmak" dizilerinin ardından merakla beklenen "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi de final tarihini duyurdu.

Final Tarihi Belli Oldu:

Duygusal ve heyecan dolu anlar yaşatan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin final tarihi de netlik kazandı. ATV'nin sevilen dizisi, 2 sezonluk yayın hayatının ardından 68. bölümünde ekranlara veda edecek.

İzleyicilerden Tepki Geldi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yerine ekranlara gelen "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın final yapacak olması, izleyiciler arasında tepkilere yol açtı. Birçok dizi hayranı, ATV'ye sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirerek final kararının gözden geçirilmesini talep etti. Ancak ATV yönetimi, final kararında değişiklik yapmadı.

ATV'nin Yeni Sezon Planları:

"Ben Bu Cihana Sığmazam"ın finaliyle birlikte ATV'de cuma akşamları "Ateş Kuşları", perşembe akşamları "Aldatmak" ve salı akşamları da "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizileri ekrana veda etmiş olacak. ATV'nin yeni sezonda ise "Kardeşlerim" ve "Kuruluş Osman" dizileri yayınlanmaya devam edecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktı! Şok gelişme!
Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!