Av tüfeğiyle ateş açtı: 1 kişi hayatını kaybetti

MUĞLA'nın Milas ilçesinde, 15 yaşındaki Süleyman D.'nin 4 kişi tarafından evinin önünde darbedilmesi olayı, trajik bir şekilde sonuçlandı. Olayın ardından gencin babası Mehmet D. (55), av tüfeğiyle saldırganlardan birini vurarak ölümüne neden oldu.

Muğla'nın Milas ilçesinde, 15 yaşındaki Süleyman D.'nin 4 kişi tarafından evinin önünde darbedilmesi olayı, trajik bir şekilde sonuçlandı. Olayın ardından gencin babası Mehmet D. (55), av tüfeğiyle saldırganlardan birini vurarak ölümüne neden oldu. Gelişmeler sonucunda Mehmet D. ve olay anında evde bulunan eşi Emine D. gözaltına alındı.

KÜPE TAKTIĞI İÇİN SALDIRIYA UĞRAYAN GENCİN BABASI, SALDIRGANI AV TÜFEĞİ İLE VURDU

Olay, Milas'ın Demirciler Mahallesi'nde, Bodrum'a sınır noktasında meydana geldi. Süleyman D.'nin, küpe takması nedeniyle Osman G. tarafından yapılan saldırı sonucu başlayan olaylar, ailenin evine kadar sıçradı. Saldırıda bulunanlar arasında bulunan Cemal Gül, Mehmet D.'nin müdahalesiyle av tüfeğiyle vuruldu. 

TARTIŞMA VE KÜFÜRLEŞME SONUCU BAŞLAYAN OLAYLAR EVDE KANLI BİR SON BULDU

Olayın fitilini ateşleyen tartışma ve küfürlü sözlere maruz kalan Süleyman D., saldırganlar tarafından evinin önünde dövüldü. Olayın şiddetlenmesi üzerine Mehmet D., oğluna yapılan saldırıya karşı av tüfeğini kullanarak müdahale etti. Cemal Gül'ün bacağına isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralanması sonucu yaşanan bu kanlı olay, adeta bir aile içi trajediye dönüştü.

GÖZALTINA ALINAN AİLE ÜYELERİ: MEHMET D. VE EMİNE D.

Olayın hemen ardından jandarma ekipleri, Mehmet D. ve olay anında evde bulunan eşi Emine D.'yi gözaltına aldı. Soruşturma devam ederken, yaşanan bu aile içi şiddet olayı, toplumda geniş yankı uyandırdı. Olayın detayları ve tarafların ifadeleri, adli sürecin ilerleyişinde daha fazla aydınlatma sağlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Özel halk otobüsü yayalara çarptı: Anne öldü, oğlu yaralandı
Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti