Avcılarda her gün, binlerce kişi aynı sofrada buluşuyor

Avcılar Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca geleneksel hale getirdiği sokak iftar programları yoğun katılımla devam ediyor. Ramazan boyunca 10 farklı mahallede kurulan sokak iftarlarında binlerce kişi aynı sofra etrafında oruçlarını...

Avcılar Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca geleneksel hale getirdiği sokak iftar programları yoğun katılımla devam ediyor. Ramazan boyunca 10 farklı mahallede kurulan sokak iftarlarında binlerce kişi aynı sofra etrafında oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşıyor.

''Biz Büyük Bir Aileyiz’ sloganıyla Avcılar halkıyla buluşan Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli iftar öncesinde ve sonrasında vatandaşlarla yakından ilgileniyor.

Benli; “Aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz''

Avcılar Manşet'te yer alan habere göre, Birlik ve beraberlik içinde Avcılar’da yaşayan herkesi aynı sofrada buluşturmanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Dr. Handan Toprak Benli, Sosyal belediyecilik anlayışıyla her alanda insan odaklı çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek; “ Tüm hemşerilerimizi aynı samimiyetle kucaklıyor, bolluk, birlik ve beraberlik ayı olan Kutsal Ramazan’ın ülkemize ve dünyaya barış getirmesini temenni ediyoruz. Bolluk, bereket, kardeşlik ve birlikteliğin simgesi Ramazan’ın dünyaya coğrafyamıza ve ülkemize bolluk bereket ve barışın getirmesini temenni ediyoruz'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi Faciası: Adalet Arayışı Devam Ediyor
Süreyya Karabulut: Otopsi Fotoğraflarına Şüpheyle Yaklaşıyor
Altınbaş Petrol, Zeren Group'a Satıldı: Türkiye Akaryakıt Sektöründe Dev Bir Değişim Başladı
Azerbaycan-Ermenistan barış anlaşması müzakereleri Almatı’da yapılacağı açıklandı
CHP'li Türker Ateş açıkladı: Kartla devlete yapılan ödemeler üçe katladı