Avcılar’da plastik fabrikasında yangın

İstanbul Avcılar'da plastik geri dönüşüm fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin binanın üzerinde yükseldiği yangını itfaiye..

İstanbul Avcılar'da plastik geri dönüşüm fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin binanın üzerinde yükseldiği yangını itfaiye ekipleri kısa sürede söndürdü.

Avcılar'da yangın, saat 15.30 sıralarında Firüzköy Mahallesi'nde bulunan ve 3 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulu olan plastik geri dönüşüm fabrikasında çıktı. Binadan dumanların yükseldiğini gören çevredekiler durumu itfaiye ekiplerin haber verdi. Bunun üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Binada kimsenin olmadığı belirlenirken, itfaiye ekipleri alevlerin binanın üzerine yükseldiği yangına müdahalede bulundu. Yangın, çevre binalara sıçramadan söndürüldü. Yangında ölü ya da yaralı olmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili olarak görgü tanığı Zekeriya Asli, "Yan tarafta dondurma imalathanesi var. Orada kaynak yapıldığı sırada yangın çıkıp plastik fabrikasına sıçramış. Zaten burası 2-3 aydan beri kapalıydı. Plastik deposu olarak kullanılıyordu" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı İstanbul’da seçilmiş yönetimi dışarıda bırakarak hukuksuz işler yapmaktan vazgeçmeye çağıran CHP İstanbul Kent Hakları İzleme Kurulu, “İstanbul, sizin arpalığınız değildir. 16 milyon İstanbulluyu hiçe sayarak ve İstanbul’u daha da yorarak bir yere varamazsınız. İstanbul halkını ve onun seçilmiş yönetimi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni dışlayarak İstanbul’a haksız müdahale etmekten vazgeçin. Bu kentin doğasını, denizini, kıyısını daha fazla tahrip etmenize, Kilyos’ta ayrıcalıklı imar rantına izin vermeyeceğiz” dedi.

Çin’den gerilimi yükselten açıklama: Savaşa hazırlıklı olmalıyız

İdlib’te Türk askerlerinin geçişi sırasında patlama!

ANASAYFA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Sadece Türkiye'de yetişiyor: Bu çiçeği koparmanın cezası 387 bin lira
Yağışlı hava Balkanlar’dan giriş yapıyor
Havalar ısınırken ter kokusu can sıkıyor: Bunun yardımıyla artık gün boyu ter kokmayacaksınız!
Bu ot saçtaki kepek sorununu ortadan kaldırıyor!
Mantık Dedektifleri Hazır Mı? Bu Resimde Gizli Mantık Hatasını 4 Saniyede Bulabilecek Misin?