Avcılar'da 'yan baktın' anlaşmazlığında silahlar konuştu: Gerilim doruk noktasında!

Avcılar'da 'yan bakma' meselesi kanlı bitti. Faruk Nafiz Çamlıbel Caddesi'nde çıkan kavgada silahlar konuştu. Yaralı hastaneye kaldırıldı. Güvenlik kamerası o anları kaydetti.

Avcılar'ın Tahtakale Mahallesi Faruk Nafiz Çamlıbel Caddesi'nde meydana gelen olayda, iki grup arasında yaşanan 'yan bakma' meselesi nedeniyle çıkan kavga kanlı bir şekilde sona erdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak tarafları dağıttı; ancak kısa bir süre sonra taraflar tekrar olay yerine geri döndü.

KAVGA ANI KAMERALARA YANSIDI

Yeniden başlayan kavgada A.İ. adlı bir kişi silahla yaralandı. Olayın hemen ardından sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, acil servise kaldırıldı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayın detayları, çevredeki bir iş yerinin kamerası tarafından kaydedildi.

Polis ekipleri, olayın ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, kavgaya karışan şahısların kimlik tespiti için çalışmalarını sürdürüyor. Soruşturma kapsamında olaya karışan şahısların ifadeleri alınırken, görgü tanıklarının da ifadesine başvuruldu. Olayla ilgili daha fazla ayrıntı ortaya çıkmaya devam ederken, polis ekipleri olayın tüm yönlerini aydınlatmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi