Avlu dizisi Netflix'e geçti

Son dönemlerde Netflix’in Türk dizileri ile çalışmasına bir örnek de Avlu dizisi ile ilgili oldu. İçerisinde çok fazla şiddet ve tartışma görüntülerinin

Son dönemlerde Netflix’in Türk dizileri ile çalışmasına bir örnek de Avlu dizisi ile ilgili oldu. İçerisinde çok fazla şiddet ve tartışma görüntülerinin yer aldığı bu dizi, en çok reyting alan yapımlardan bir tanesi olmayı başardı. Netflix dizinin popülerliğini kaçırmak istemedi.

Avlu dizisi Netflix'e geçti. Hapishanedeki karakterler üzerinden çok ciddi mesajlar veren bu yapım Demet Evgar gibi başarılı oyunculara yer veriyor. Dizinin neredeyse her bölümünde karşı karşıya gelen iki grup, yürekleri ağızlara getiriyor. Yaralayıcı maddeler ve sopalarla birbirlerine karşı sürekli savaş halinde olan bu iki grup, çeşitli entrikalar da çeviriyor.

Yayınladıkları 44. bölümü ile birlikte sezon finali yapan bu dizinin karşısında çok büyük sorunlar da yer alıyor. Bu, problemlerin önemli bir kaynağı diyebiliriz. Özellikle de çatışma ve savaş sahnelerinin çok olması, bu dizinin RTÜK engeline uğramasına neden oluyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor
Instagram'ın algoritması baştan aşağı değişiyor!