Avrasya Araştırma Başkanı Özkiraz: Yandaş medya anketten bile korkar hale geldi

Zeynel Lüle'nin hazırladığı 'Gün Ortası'nın konuğu Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkirazlı  oldu.  Özkirazlı, Yandaş medya anketten bile korkar hale geldi"

Zeynel Lüle'nin hazırladığı 'Gün Ortası'nın konuğu Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz  oldu.  Özkiraz, Yandaş medya anketten bile korkar hale geldi" dedi.

Özkiraz, Yandaş medyanın kamuoyu anketinde sonuçları açıklamaktan korktuğunu ve televizyon kanalı olarak ilk ve tek arayanın TELE1'in olduğunu 'İyi ki varsınız' sözleriyle teşekkür etti. Ankete göre; AKP’nin Cumhur İttifakı ile fiili koalisyon kurduğu MHP yüzde 8.15’lik oy oranı ile seçim barajının altında kalıyor. CHP ise yüzde 30.65 oranında oy alıyor. Özkiraz 'İYİ Parti, CHP ve HDP'li seçmenlerinin bir çatı adayına oy verebileceğini görebiliyoruz. Biz ittifaklar siyasetinde çıkıp artık ittifaklar ittifakına gidiyoruz' dedi.

Özkiraz, 'Yandaş medya anketten bile korkar hale geldi' değerlendirmesinde bulundu.

[caption id="" align="alignnone" width="690"] Özkiraz, 'Yandaş medya anketten bile korkar hale geldi' değerlendirmesinde bulundu.[/caption]

Avrasya Araştırma son anket sonuçlarını açıkladı: AKP ve MHP’ye büyük şok

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, son kamuoyu anketini açıkladı. Ankete göre bugün ittifaksız seçim olsa AKP yüzde 34.49 oy oranı ile tek başına iktidar olamıyor.<>

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz Avrasya Araştırma’nın son kamuoyu anketini YouTube üzerinden duyurdu. Ankete göre AKP’nin Cumhur İttifakı ile fiili koalisyon kurduğu MHP yüzde 8.15’lik oy oranı ile seçim barajının altında kalıyor. CHP ise yüzde 30.65 oranında oy alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek
El sıkışıp eleştireceğiz
Yapılan açıklamalara bakarsanız yeni bir anayasa gözükmüyor
Özgür Özel, 1 Mayıs'ta Taksim'e neden yürümediğini açıkladı
AK Parti, 'troller' için harekete geçti