Avrupa Parlamentosu milletvekillerini taşıyan tren patlama nedeniyle boşaltıldı!

Fransa'nın Strazburg kentinde toplanan Avrupa Parlamentosu milletvekillerini Brüksel'e taşıyan hızlı tren, teknik bir arıza sonucu meydana gelen patlama nedeniyle boşaltıldı. Olay sonrası milletvekilleri Paris'e sevk edilirken, sosyal medyada tepkiler yükseldi.

Avrupa Parlamentosu milletvekillerini Strazburg'dan Brüksel'e taşıyan hızlı tren, teknik bir arıza sonucu patlama meydana gelmesi üzerine boşaltıldı. Olay sırasında milletvekilleri Paris'e yönlendirilirken, sosyal medyada öfkeli tepkiler gündeme geldi. AP Genel Kurulu, 7 Ekim'de başlayan oturumlarla sona erdi.

Avrupa Parlamentosu (AP) milletvekillerini Fransa'nın Strazburg kentindeki Genel Kurul toplantısının ardından Brüksel'e taşımak üzere hareket eden hızlı tren, teknik bir arıza nedeniyle patlama meydana gelmesi sonucu boşaltıldı.

Eurostar tren yolu şirketinden alınan bilgilere göre, Strazburg-Brüksel seferini gerçekleştiren charter treninde kısa bir süre sonra teknik bir sorunla patlama gerçekleşti. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken, milletvekilleri Paris'e yönlendirildi. Bazı milletvekilleri, olayla ilgili sosyal medyada öfkeli paylaşımlarda bulundu.

AP Genel Kurulu, ayda bir kez Brüksel yerine Strazburg'da toplanıyor ve bu oturumlar 7 Ekim'de başlamış olup, bugün sona ermiştir. Daha önce de milletvekillerini taşıyan hızlı trenin yanlışlıkla Strazburg yerine Paris'teki Disneyland'a gitmesi, sosyal medyada eğlenceli paylaşımlara yol açmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.