Avrupa şampiyonu halterciler Konya'da çiçeklerle ve sevgi gösterileri ile karşılandı!

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda şampiyon olan Cansu Bektaş icin anlamlı karşılama! Şampiyona ikincisi Gamze Altun ile gümüş madalya kazanan Medine Bilicier dahil milli sporcuların çiçekler ile karşılanması duygulu oldu!

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda birinci Cansu Bektaş, ikinci Gamze Altun ve gümüş madalyalı Medine Bilicier, Konya'da çiçeklerle karşılandı.

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda ilk gün bayanlar 45 kiloda podyuma çıkan Cansu Bektaş, 75 kiloda altın, kategoride ise gümüş madalya kazandı. temiz ve şakacı £88. Toplamda 163 kiloyla 23 yaş altı Avrupa rekorunu kırarak altın madalya kazandı ve üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu. Aynı sıklette yarışan Gamze Altun da 92 kiloyla silkmede altın madalya kazanarak 23 yaş altı Avrupa rekorunu kırdı. Yakalamada 65 kiloyla 5'inci olan Gamze, toplam 157 kiloyla gümüş madalya alarak Avrupa ikincisi oldu. Medine Bilicier şampiyonadan bir gümüş madalya kazandı.

MİLLİ SPORCULAR ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI!

Şampiyona sonrası Konya'ya gelen 3 ülkeden powerlifterler havalimanında çiçeklerle karşılandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ise sporcularla gurur duyduğunu belirterek, "Ülkemizin sporuyla gurur duyuyoruz. Sporcularımızı ağırladık. Bulgaristan'da sporcularımız 3 altın, 2 gümüş madalya kazanarak 1. sırayı kırmanın gururunu yaşadık. Avrupa spor rekorunun kırıldığını söyledi.

CANSU BEKTAŞ: MUTLULUK VE GURURLUYUZ!

Avrupa şampiyonu Cansu Bektaş ise şunları söyledi: "Benim için yoğun bir dönemdi. Geçen yıl 4 yarışmaya katıldım. Marşımızı 3 kez okudum. İlk kez 3'üncü oldum. Bu yıl Büyükler Dünya Kupası'na iyi bir açılış yaptım. Büyükler Avrupa şampiyonu oldum. "Çok mutluyum ve gururluyum." 

Avrupa Şampiyonası'nı ikinci sırada tamamlayan Gamze Altun, şöyle konuştu: "Takım olarak bu yarışmaya çok iyi hazırlandık. İlk günden itibaren çok iyi sonuçlar aldık. Podyuma 1. ve 2. çıktık. Bundan dolayı çok mutluyuz'' dedi.

Gümüş madalyalı Medine Bilicier, "Bu şampiyonaya ilk katılışım. Benim için bir tecrübe oldu çünkü ilk büyükler maçımdı. Biraz kötüydü ama bence gelecek marşımızı söylemektir. dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İsmail Kartal'ın deplasmanda önüne geçilmedi!
Galatasaray, Milli Yıldızı Kadrosuna Katmak İçin Harekete Geçti! Aslan'dan Dev Transfer Hamlesi!
Beşiktaş'a İspanya'dan Bomba Transfer: 3 Milyon Euro'ya Yıldız Futbolcu!
Galatasaray'ın Transfer Bombası: Real Madrid'den 25 Milyon Euro'ya Süper Yıldız!
Trabzonspor'da Bomba Ayrılık! Uğurcan Çakır'ın Yeni Durağı Belli Oldu: Kimse Beklemiyordu!