Avrupa Yakası'nın 'Kubilay'ı Vural Çelik, evinde ölü bulundu'

Ünlü oyuncu Vural Çelik, "Avrupa Yakası" dizisindeki Kubilay Peynircioğlu rolüyle tanınarak hafızalara kazındı. 1973 doğumlu Çelik, evinde ölü olarak bulundu. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, sosyal medyadan "Maalesef Vural’ı kaybettik.

Ünlü oyuncu Vural Çelik, "Avrupa Yakası" dizisindeki Kubilay Peynircioğlu rolüyle tanınarak hafızalara kazındı. Çelik, evinde ölü olarak bulunmuş durumda, ve bu trajik haber Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven tarafından duyuruldu. Güven, sosyal medya paylaşımında "Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm" ifadelerine yer verdi.

VURAL ÇELİK KİMDİR? 


Vural Çelik, 1973 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 1989 yılında bir arkadaşının tavsiyesi üzerine Levent Kırca Tiyatrosu'na başvurarak oyunculuk kariyerine adım attı ve kabul edildi. Ardından Yasemin Yalçın'ın tiyatrosunda çalışmaya başladı ve burada sanat yönetmeni Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını üstlendi. Bu süreçte Necati Akpınar ile tanışarak organizatörlük becerilerini geliştirdi. Yılmaz Erdoğan ile tanıştıktan sonra BKM oyuncusu olarak kariyerine devam etti.

Ata Demirer'in tavsiyesi üzerine "Avrupa Yakası" dizisinde Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterlerini canlandırdı. En son "Seksenler" dizisinde Niyazi karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.