Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Ünlü oyuncu Vural Çelik, iki gün önce hastane odasından yaptığı paylaşımın ardından yaşamını yitirdi. Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı olarak hafızalarda yer eden Çelik'in ani ölümü, sanat camiasında ve sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı.

Türk televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen isimlerinden Vural Çelik, hayatını kaybetti. Özellikle Avrupa Yakası dizisindeki Kubilay karakteriyle tanınan oyuncunun ani ölümü, sevenlerini derin bir yasa boğdu.

HASTANE VİDEOSU DİKKAT ÇEKTİ

Vural Çelik, ölümünden iki gün önce sosyal medya hesabından hastane odasından bir video paylaşarak takipçileriyle son anlarını paylaşmıştı. Videoda, halsiz olduğunu ve serum taktırdığını belirten oyuncu, sık sık hastaneye gitmekten yakındığını dile getirdi. Paylaşımında esprili bir dille, "Hastaneye geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim, yatım, villam olurdu" ifadelerini kullanmıştı.

TELEVİZYONUN UNUTULMAZ İSMİ

Çelik, özellikle 2000’li yılların unutulmaz dizisi Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Kubilay karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Son olarak Birol Güven'in senaryosunu yazdığı Seksenler dizisinde Niyazi karakterine hayat veren oyuncu, uzun süredir yeni televizyon projelerinde yer almıyordu. Sosyal medyada aktif olan oyuncu, tiyatro sahnelerinde de başarılı işlere imza atmıştı.

BÜYÜK KAYIP: BİROL GÜVEN DUYURDU

Oyuncunun ölüm haberini birlikte çalıştığı senarist Birol Güven duyurdu. Güven, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm" ifadeleriyle acısını paylaştı.

HENÜZ ÖLÜM NEDENİ BELLİ DEĞİL

Vural Çelik’in hastaneye iki gün önce neden gittiği ve ölüm sebebi henüz açıklanmadı. Ancak sanatçının ani kaybı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok seveni, paylaşımın altına üzüntülerini dile getiren mesajlar yazdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.