Avrupa’daki Switch satışları tekrardan artmaya başladı

Bilindiği üzere Nintendo, hali hazırda satışta olan konsolu Switch’i 2017 yılında satışa sunulmuştu. Satışa sunulduğu ilk dönemde hem Asya, hem Avrupa, hem de Amerika’da satış rekorları kıran Nintendo Switch dönem içerisinde bazı ufak güncellemeler aldı.

Nintendo, ilk olarak Switch’in pil süresini uzattı. Japon konsol devi Switch’in pil kapasitesini arttırdı fakat ismini değiştirmedi. Daha sonra Switch Lite çıktı. Switch Lite’ın ardından sıra OLED ekranlı yeni model Switch’e geldi.

OLED ekranlı Switch, hem Avrupa, hem de Asya’da eş zamanlı olarak satışa çıktı. OLED ekranlı model genel olarak büyük ilgi gördü. Son açıklanan raporlara göre OLED ekranlı Switch modeli Avrupa’da önemli bir başarıya daha imza arttı.

Gfk tarafından açıklanan son verilere göre Switch İspanya’da 2 milyondan fazla satmayı başardı. İspanya’nın nüfusu göz önüne alındığında bu rakamın hayli önemli bir eşik olduğunu söyleyebiliriz.

İspanya’da en çok satan Switch oyunları ise şu şekilde, Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, Animal Crossing: New Horizons, Mario Kart 8 Deluxe, Minecraft, Ring Fit Adventure ve The Legend of Zelda: Skyward Sword HD yer alıyor.

Samsung kan kaybetmeye devam ediyor işte konunun detayları

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum