Avusturya - Türkiye maçı ne zaman?

Türkiye, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında yarın deplasmanda Avusturya ile özel bir maçta karşılaşacak. Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda TSİ 22.45'te başlayacak mücadele, TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak. Sakatlığı sebebiyle Rıdvan Yılmaz forma giyemeyecek.

Türkiye Milli Futbol Takımı, EURO 2024 hazırlıkları çerçevesinde yarın Avusturya ile deplasmanda özel bir maçta karşılaşacak. Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda TSİ 22.45'te başlayacak mücadele, heyecanla bekleniyor.

Milli futbol takımı, EURO 2024 hazırlıkları çerçevesinde yarın deplasmanda Avusturya ile özel bir maçta karşılaşacak. Maç, başkent Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda TSİ 22.45'te başlayacak ve TRT SPOR kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu maçı yönetecek hakem Daniele Chiffi olacak, yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Giovanni Baccini ve Davide Imperiale yapacak. İki takım daha önce toplam 16 kez karşı karşıya geldi, bu maçlardan 7'sini Türkiye, 8'ini ise Avusturya kazandı. Son olarak 29 Mart 2016'da oynanan özel maçta Türkiye, Ernst Happel Stadyumu'nda 2-1'lik galibiyet elde etmişti. EURO 2024'te Türkiye F Grubu'nda yer alacakken, Avusturya ise D Grubu'nda mücadele edecek. Ayrıca, Macaristan maçında sakatlanan Rıdvan Yılmaz'ın Avusturya maçında forma giyemeyeceği belirtilmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sinan Engin Galatasaray Fenerbahçe derbisinin sonucunu açıkladı!
Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak'a büyük tepki!
Aziz Yıldırım'dan dikkat çeken açıklama: "Bunlar doğru değil!
Galatasaray'ın parlayan yıldızı ayrılıyor! Arap ekibine imza atıldı!
EURO 2024 için İngiliz Taraftarların Tercihi: Almanya'nın Ünlü Genelevinin Kapıları Açıldı!