Ay-Yıldızlılarla Kritik Karşılaşma: Avusturya Milli Takımı, Türkiye’yi Ağırlıyor!

Avusturya Milli Futbol Takımı, Türkiye'ye karşı hazırlıklarını sürdürüyor! Ralf Rangnick'in yönetimindeki 26 kişilik kadro, Viyana'da Ernst Happel Stadyumu'nda kritik bir karşılaşmaya hazırlanıyor. Ay-yıldızlılarla mücadele TSİ 22.45'te başlayacak.

Avusturya Milli Futbol Takımı, Türkiye'ye karşı dostluk maçı için heyecanla hazırlanıyor. Ralf Rangnick'in önderliğindeki 26 kişilik kadro, Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda kritik bir mücadeleye odaklanıyor. Ay-yıldızlılarla TSİ 22.45'te karşılaşacaklar.

Avusturya Milli Futbol Takımı, 26 Mart Salı günü Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda Türkiye ile özel bir maçta karşılaşacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde Avusturya Teknik Direktörü Ralf Rangnick, aday kadroyu belirledi. Avusturya'nın aday kadrosunda toplam 26 futbolcu bulunuyor.

Kaleci pozisyonunda FC Salzburg'dan Alexander Schlager, Brondby IF'ten Patrick Pentz ve LASK'den Tobias Lawal yer alıyor. Savunma hattında ise Bologna FC 1909'dan Stefan Posch, Borussia Mönchengladbach'tan Stefan Leiner, 1. FSV Mainz 05'ten Phillipp Mwene, RC Lens'ten Kevin Danso, SC Freiburg'tan Philipp Lienhart, FC Salzburg'dan Flavius Daniliuc, SK Rapid Wien'den Leopold Querfeld ve yine Borussia Mönchengladbach'tan Maximilian Wöber görev alacak.

Orta saha oyuncuları arasında FC Bayern München'den Konrad Laimer, SK Rapid Wien'den Christoph Lang, TSG 1899 Hoffenheim'dan Florian Grillitsch, RB Leipzig'ten Xaver Schlager, RB Leipzig'ten Nicolas Seiwald, RB Leipzig'ten Christoph Baumgartner, Clermont Foot 63'ten Muhammed Cham, West Bromwich Albion FC'den Andreas Weimann, SV Werder Bremen'den Romano Schmid, SK Rapid Wien'den Matthias Seidl, Borussia Dortmund'dan Marcel Sabitzer, VfL Wolfsburg'dan Patrick Wimmer ve SK Sturm Graz'dan Alexander Prass yer alıyor.

Forvette ise TSV Hartberg'tan Maximilian Entrup ve SC Freiburg'tan Michael Gregoritsch forma giyecek. Bu güçlü kadro, Türkiye'ye karşı mücadele ederek Avusturya'nın milli onurunu savunacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'ın Wilfried Zaha'sı İçin İki Ülkeden Teklifler Geldi
Türkiye, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Zirveye Doğru Hızla İlerliyor
Başkent Kulübü, Volkan Döne'nin Sözleşmesini Uzattı: Yeni Başarılar İçin Hazırız
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Yeni Teknik Direktör ve Transfer Politikası Hakkında Açıklamalar
Fenerbahçe'yi Sarsan Arap Kulüplerinden Gelen Teklifler: Yıldız Futbolcuların Ayrılığı Gündemde!