Ayakkabı Hırsızı Apartmanı Salladı: Güvenlik Kameraları O Anları Kaydetti

Osmaniye'de yaşanan ayakkabı hırsızlığı olayı, güvenlik kameraları tarafından kaydedilerek bina sakinlerini şoke etti. Hırsızın alışılmadık taktiği ve beğendiği ayakkabıları seçip, geri kalanları çöpe atan görüntüler, apartman sakinlerinin çözüm taleplerini beraberinde getirdi.

Osmaniye'nin Alibeyli Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda yaşanan olağanüstü bir hırsızlık olayı, bina sakinlerini adeta şaşkına çevirdi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, sırt çantasıyla donanmış bir kadının apartmana giriş yaparak asansöre bindiği ve en üst kata kadar çıkarak dolaşmaya başladığı gözlendi. Kadının, beğendiği ayakkabıları tek tek topladığı ve getirdiği torbaya doldurduğu anlar ise kayıtlara geçti.

BİNA SAKİNLERİNİN ŞOK EDEN ANI

Bina sakinleri, sabah uyandıklarında ayakkabılarının kaybolduğunu fark ederek güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerde hırsızın, bisiklet parkını kontrol ettikten sonra apartmana girdiği ve en üst kattan başlayarak ayakkabıları topladığı belirlendi. Apartman sakini Rahim Kurt, hırsızın alışılmadık bir şekilde beğendiği ayakkabıları alıp, beğenmediğini çöpe attığını ifade etti.

"HAFAİFLETİCİ CEZALAR YETERLİ DEĞİL!"

Apartman yöneticisi Cumali Öztoprak, hırsızın bodrum katından başlayarak tüm katları kontrol ettiğini ve beğendiği ayakkabıları topladığını açıkladı. Öztoprak, bu tür suçların artık hafifletici cezalarla geçiştirilmemesi gerektiğini vurgulayarak, bina sakinlerinin yetkililere bilgi vererek soruşturmanın başlatılmasını talep etti. Özellikle deprem felaketi sonrasında zor zamanlar geçiren insanların moralini bozan bu tür hırsızlık olaylarına daha caydırıcı cezaların getirilmesini istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gezeravcı duyurdu: "Birkaç yıl içinde yerli roketle Ay'a erişmeyi planlıyoruz"
On binlerce kişi, İran'da Reisi ve beraberindekiler için düzenlenen veda törenine katıldı
Türkiye kırmızı ve beyaz et tüketiminde Avrupa sonuncusu oldu
Emeklilere müjde var: İndirimin başladığını yetkililer duyurdu
Yargıtay’dan sınırlama geldi: Haftada 4 saat bunu yapmayan yandı!