Ayaklarını Kovada Bekleten Fenomenin Tehlikeli Deneyimi

Ayaklarını 15 dakika kovada bekleten fenomen, Thammy Caroline, ciddi yanıklarla karşılaştı. Ayakları morardı ve şişti. Doktorlar, tromboz riski olduğunu belirtti. İyileşme garantisi yok.

Thammy Caroline, sıradışı bir deneyime imza attı: Ayaklarını 15 dakika kovada bekletti ve sonrasında morarmaya başladı. Bu tehlikeli meydan okuma, ciddi yanıklara ve ağrılara yol açtı. Şimdi, iyileşme umuduyla mücadele ediyor.

15 dakika boyunca ayaklarını kovada bekleten fenomen, Thammy Caroline, acı verici bir sonuçla karşı karşıya kaldı. Ayakları morarmaya başladı ve birinci ve ikinci derece yanıklar oluştu, bu da onu yürüyemez hale getirdi.

Evin içinde plastik bir bahçe sandalyesinde odadan odaya dolaşan fenomen, "Ayaklarımızı 15 dakika boyunca buzun üzerinde kaba tuzla tuttuk. Ayaklarımı kovadan çıkardığımda hayatımda hiç bu kadar acı hissetmemiştim. Üç parmağım kovadan çıktığında siyahlaşmıştı" dedi.

İlk olarak bir klinikte tedavi gören fenomen, şiddetli ağrıları devam ettiğinde hastaneye gitmek zorunda kaldı.

Durumunun ciddiyetinden bahseden fenomen, "Ayaklarım çok şişmeye başladı. Oradan ayrılıp hastaneye gittim, doktor tromboz riski olduğunu söyledi, diğeri bir dakika daha kalsaydım parmaklarım nekroz olabilirdi" şeklinde konuştu.

Kesin bir iyileşme garantisi olmayan fenomen, ayaklarına basamadığı için evde annesinin yardımıyla gereksinimlerini karşılayabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TÜGVA'nın eski yöneticisi dahil 3 kişiye dolandırıcılık davası
Türkiye’den Romanya vatandaşlarına vize muafiyeti
Cumhurbaşkanı Danışmanı oturtulduğu yeri beğenmedi, valiyi fırçaladı
Lüks ve şatafattan uzak durun
Üstüme vazife olmayan konuda talimat verdiğimi gösterin kendimi yakarım