Aybüke Pusat dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı! Süper minisiyle çömelerek poz verdi

Medcezir, O Hayat Benim, Şahin Tepesi, Her Yerde Sen, Sıfırıncı Gün benzer biçimde birçok yapımda rol alan Aybüke Pusat sosyal medyadaki iddialı ve yürekli tarzıyla dikkat çekiyor. Dün akşam bir ödül gecesine katılan meşhur isim...

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren Aybüke Pusat dün akşam iştirak ettiği bir davette tüm dikkatleri üstüne çekti. Pembe bir ceket ve pembe süper mini etek giyen Aybüke Pusat ceketinin içine yalnız sütyen giydi.

İddialı tarzıyla oldukça beğenilen Pusat süper minisiyle çömelerek poz vermeyi de dikkatsizlik etmedi. Ünlü oyuncu dekolteli pozlarını sosyal medya hesabından peş peşe paylaştı.

Aybüke Pusat'ın dekolteli pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncuya; 'Çok güzelsin', 'Harika görünüyorsun', 'Dünyanın en güzel kızı' benzer biçimde yorumlar yapılmış oldu.

22 Mayıs 1995 Ankara doğumlu Aybüke Pusat, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Bale bölümünde üniversite eğitimini tamamladı. Pusat, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nde 2. üniversitesini okudu.

Konservatuarda okurken bale dersinde kalçasından yaralanan Aybüke Pusat, ameliyat olarak dans ve baleyi bırakmak zorunda kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.