Aydın Büyükşehir Belediye'sinden KPSS adaylarına dev destek! O hizmet ücretsiz olarak veriliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini benimseyerek, 100. Yıl Gençlik ve Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak düzenlediği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) hazırlık kursuyla dikkat çekiyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini vurgulayan bir adım daha atarak, 100. Yıl Gençlik ve Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak düzenlediği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) hazırlık kursu ile memur adaylarını destekliyor.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NUN GENÇLERE VERDİĞİ DESTEK

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun gençlere verdiği destekle öne çıkan kurs, gençlerin sınavlara daha etkili bir şekilde hazırlanmalarına olanak tanıyor.

FIRSAT EŞİTLİĞİ VE ÜCRETSİZ EĞİTİM

Ayrıca, kursun ücretsiz olması, gençlerin maddi kaygı olmadan eğitim almalarına olanak sağlıyor. Bu durum, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin eğitimde fırsat eşitliğine olan bağlılığını gösteriyor.

KURSUN İÇERİĞİ VE TEKNİK DETAYLAR

Hafta içi her gün düzenlenen kurs, öğrencilere Türkçe, matematik, tarih, coğrafya ve vatandaşlık alanlarında eğitim veriyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı grupta gerçekleşen eğitimde, öğrenciler sınav teknikleri öğrenirken, deneme sınavlarıyla da performanslarını değerlendirme şansına sahip oluyor.

KURSİYERLERDEN TEŞEKKÜR VE DEĞERLENDİRME

Kursiyerlerden gelen teşekkür mesajlarında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na duyulan minnettarlık öne çıkarken, öğretmenlerin deneyimli ve değerli olduğu vurgulanıyor.

DİĞER ŞEHİRLERDE BENZER HİZMET TALEBİ

Aydın'da sunulan bu hizmetle ilgili memnuniyetlerini dile getiren kursiyerlerden Mertcan Özkaya, benzer bir hizmetin her şehirde olmasını arzu ettiğini belirterek, Başkan Çerçioğlu'na teşekkürlerini iletiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.