Aydın Doğan, Borsadaki şirketi sattı ve hisse tavan yaptı!

Doğan Holding, MIPAZ şirketini 54 milyon 680 bin 907 dolar karşılığında Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş. Secondary Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na devrederek önemli bir stratejik adım attı. Anlaşma sonrasında MIPAZ'ın çoğunluk hissesi, Enver Çevik liderliğindeki yatırımcılara geçti.

Doğan Holding, 54 milyon 680 bin 907 dolar karşılığında MIPAZ'ı Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş. Secondary Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na devretti. Bu stratejik anlaşma ile MIPAZ'ın çoğunluk hissesi Enver Çevik liderliğindeki yatırımcılara geçti. Enver Çevik, MIPAZ'ı önemli bir stratejik yatırım olarak görerek şirketin hedeflerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

DOĞAN HOLDİNG'İN ŞİRKETİ MIPAZ SATTTI

Doğan Holding, MIPAZ'daki tüm hisselerini 54 milyon 680 bin 907 dolar karşılığında devrederek yeni bir döneme giriş yaptı. Satış sonrasında Enver Çevik, MIPAZ'ın çoğunluk hissesine sahip oldu ve bu stratejik adımın şirketin geleceği için kilit bir rol oynayacağına inanıyor. Enver Çevik, aynı zamanda Lydia Yatırım Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak geniş bir sektör yelpazesindeki yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri

Açlık ve yoksulluk sınırı açıklandı
Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek mi
Schengen vizesine 10 yılda 511,4 milyon Euro harcandı
Kur sanki buradan yukarı gitmeyecekmiş gibi görünüyor
Ekonomist açıkladı: TCMB faiz artırırsa dolar 25 TL’ye gerileyebilir!