'Aydın Doğan, son kurşunu atmak için fırsat kolluyor'

Karagül, sabah saatlerinde yayımlanan "Aydın Doğan, son kurşunu atmak için fırsat kolluyor" başlıklı yazısında, Doğan grubunun 'Karargah rahatsız' haberi ile ilgili özür dilemesi gerektini belirtirken, "Mesele bir gazetecilik...

Karagül, sabah saatlerinde yayımlanan "Aydın Doğan, son kurşunu atmak için fırsat kolluyor" başlıklı yazısında, Doğan grubunun 'Karargah rahatsız' haberi ile ilgili özür dilemesi gerektini belirtirken, "Mesele bir gazetecilik işi, başlık ya da haberin nasıl görüleceği meselesi değil. Teknik bir hata, bir çalışanın kişisel kusuru ile sınırlı da değil" ifadelerine yer verdi. Karagül'ün yazısında önce çıkan bölüm ise şöyle;

"Merkez iktidar alanı güçlü, tarihi sorumlulukları olan, Batı'dan gelen talimatlarla yönetilmeyen, hızlı hareket edebilen, karar mekanizmaları iyi işleyen güçlü bir Türkiye için yol alıyoruz.

Referandum, bugüne kadar yapılan reformların, yeniden yapılanmanın zirvesidir. 15 Temmuz olmasaydı, 16 Nisan'a karşı çok büyük operasyonlar yapacaklar, büyük krizler çıkaracaklardı.

Hala öyle arayışları var. Bu yüzden, “Türkiye kavgası'' henüz bitmedi, devam edecekler, yeni yollar ve yöntemler deneyecekler'' diyorum.

Son kurşunu atmanın bir yolunu bulacaklardır. Göreceksiniz!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.