Aydın Doğan'ı böyle uyardı: Daha diz çökeceksin, çöktürecekler!

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın 'Medya Mahallesi' programına konuk olan Suriye kökenli usta gazeteci Hüsnü Mahalli, Suriye konusunda  AKP'ye ciddi uyarılarda bulundu.Mahalli, 1 Kasım seçimlerinden sonra 'yandaşlığa' dümen kıran...

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın 'Medya Mahallesi' programına konuk olan Suriye kökenli usta gazeteci Hüsnü Mahalli, Suriye konusunda  AKP'ye ciddi uyarılarda bulundu.

Mahalli, 1 Kasım seçimlerinden sonra 'yandaşlığa' dümen kıran ve 15 Temmuz'un ardından AKP iktidarına tamamen teslim olan Aydın Doğan'a da "Diz çökeceksin" dedi.

"TÜRKİYE ESAD'LA BARIŞMAZSA MAHFOLACAK"

 AKP iktidarının Suriye politikası konusunda değişiklik sinyali vermesini yorumlayan Hüsnü Mahalli, "Bu konuda Rusya'yı, İran'ı, Çin'i kandıramazsın. AKP keşke 2011 öncesine dönse. Suriye'de Türkiye Esad'la barışmadığı sürece hiçbir şey olmaz. Bunu yapmayan Türkiye mahfolacak. Bu kadar net söylüyorum" diye konuştu.

"15 TEMMUZ RUHUYSA REKLAM AMBARGOSU KALKSIN"

AKP'nin 15 Temmuz ruhu diyerek muhalefetten ve medyadan destek istediğini hatılatan Hüsnü Mahalli, "Madem 15 Temmuz ruhu var, o zaman kamu bankalarının reklam ambargıosu kalksın. Hadi bu kanala reklam versinler" çağrısında bulundu.

"AYDIN DOĞAN'A DİZ ÇÖKTÜRECEKLER"

Bu sözler üzerine Ayşenur Arslan ise "15 Temmuz gecesi Hande Fırat'ın telefonundan sonra Doğan Medyası şu sıralar çok gözde. Ama onlara bile kamu bankalarının reklam ambargosu kalkmadı. Onlara bile kalmadı bize nasıl kalkacak" dedi.

Mahalli ise "O kolay değil. Daha çok çalışacaklar. Ahmet Hakan'dan tuttur da bilmem kime kadar, daha çoook çalışacaklar. Daha diz çökeceksin. Diz çöktürecekler o gruba, Hürriyet'e de... CNN Türk'e baksana işi gücü Erdoğan propagandası, sürekli itirafçı çıkartıyorlar diye" konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi