Aydın'da 100 milyonluk dev proje! Şehrin en büyük sorununa çözüm olacak

Aydın Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin, Aydoğdu ve Yıldıztepe Mahalleri'nde yaşanan sel taşkınlarına çözüm getirecek 100 milyonluk projenin hızla ilerlediğini yerinde inceledi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin, ilçedeki sel taşkınlarına çözüm getirecek olan 100 milyonluk projenin çalışmalarını yakından takip ediyor. Aydoğdu ve Yıldıztepe Mahalleri'nde yaşanan su taşkınlarına son vermek amacıyla başlatılan bu önemli proje, Nazilli'nin sel kaynaklı sorunlarına kalıcı çözümler sunmayı hedefliyor.

YILLARDIR ÇÖZÜLEMEYEN SORUNLARA NEŞTER VURULUYOR

Başkan Engin, kentte uzun yıllardır çözülemeyen sorunlara karşı atılan adımların artık sonuç vermeye başladığını belirtti. Yapılan hamlelerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlara, milletvekillerine ve diğer ilgili mercilere teşekkür eden Başkan Engin, "Allah'ın izniyle çalışmalar tamamlandığında Nazillimizde sel kaynaklı yaşanan sorunları büyük ölçüde çözmüş olacağız" dedi.

Başkan Özcan, DSİ Bölge Müdürü ve çalışanlarına, proje üzerinde emek veren tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Nazilli halkı adına yapılan bu önemli hizmetlerin, şehre kazandırılması ve acil eylem planına alınması için ciddi görüşmelerin gerçekleştirildiğini ifade etti.

SEL KAYNAKLI SORUNLARA KALICI ÇÖZÜM YOLDA

Söz konusu projenin tamamlanmasıyla birlikte, aşırı yağışlardan kaynaklanan ev ve iş yerlerindeki su baskınlarına engel olunması hedefleniyor. Nazilli halkı, bu kapsamlı projenin hayata geçirilmesiyle birlikte sel kaynaklı sorunlardan büyük ölçüde kurtulacak ve güvenli bir çevrede yaşamaya başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Ehliyet Sınavında Usulsüzlük Operasyonu: Kopya Çekenler Suçüstü Yakalandı!
Olimpiyat öncesi Milli gururlarımız Berlin’de buluştu!
Burdur Belediyesi'nde akraba krizi: CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi
AK Partili belediye köy okulu için ayrılan ödenekle cip alacak
Suda indirim sözünü tuttu: Balıkesir’de Ahmet Akın’dan suya yüzde 15 indirim