Aydın’da U16 Kızlar Basketbol Şampiyonası Başladı!

Aydın'da düzenlenen U16 Kızlar Basketbol Bölge Şampiyonası başladı! İlk gün müsabakaları heyecanla izlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, sporculara başarılar diledi.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen U16 Kızlar Basketbol Bölge Şampiyonası, Aydın'ın sporseverlerini heyecanlandırıyor. Atatürk Spor Salonu'nda başlayan şampiyona, genç yeteneklerin mücadelesiyle dolu dolu geçiyor.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün koordinasyonunda düzenlenen U16 Kızlar Basketbol Bölge Şampiyonası, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun alt yapı faaliyetleri programında yer alıyor. Aydın'daki Atatürk Spor Salonu'nda başlayan şampiyonada ilk gün, ESA Bodrum ile İzmir Fundamental takımları karşılaştı. İkinci maçta ise Didim Sportek ve Afyon Çimentospor mücadele etti. Şampiyona, 20-22 Şubat tarihleri arasında devam edecek ve Aydın, Muğla, İzmir ve Afyon illerinden gelen 4 takım arasında birinci olmak için çekişmeli mücadelelere sahne olacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, "Aydın'da gerçekleşecek olan bu basketbol müsabakalarında yer alacak tüm sporcularımıza başarılar dileriz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Başakşehir ve Trabzonspor Arasındaki Süper Lig Heyecanı Yaklaşıyor!
Fenerbahçe, Süper Lig Şampiyonluk Yarışında Son Hamleye Hazırlanıyor
Emilia-Romagna Grand Prix'i: İtalya'da Formula 1 Heyecanı Başlıyor!
Fernando Muslera: Fenerbahçe'ye Karşı 30 Derbide Boy Gösterdi
Şenol Güneş, Güney Kore Milli Takımının Başına Geçiyor: Müzakereler Sürüyor