Aydın’daki 'Kesik Baş' Cinayetinin Faili Diş Hekimi Çıktı: Cinayeti İtiraf Etti!

AYDIN'ın Söke ilçesinde kaybolduktan bir ay sonra çuval içerisinde başı kesik cesedi bulunan Şerefettin Akalan'ın (40), katil zanlısı olarak diş hekimi Alper Ö. ile babası H.Ö. ve V.Ö. gözaltına alındı.

Aydın'ın Söke ilçesinde, bir ay süren kaybolma olayının ardından çuval içerisinde başı kesik halde bulunan 40 yaşındaki Şerefettin Akalan'ın katil zanlısı olarak diş hekimi Alper Ö. ile babası H.Ö. ve V.Ö. gözaltına alındı. Alper Ö., sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf etti ve tutuklandı, diğer 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Söke ilçesinde yaşayan evli ve dört çocuk babası Şerefettin Akalan, 14 Aralık'ta akşam saatlerinde evinden çıkarak çarşıya gitmek üzere ayrıldı. Ancak, Akalan'dan bir daha haber alınamadı. Yakınları tarafından yapılan kayıp başvurusu sonrasında, polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalarda Akalan'a ulaşılamadı. Ancak, 14 Ocak günü Granta Mezarlığı yolunda çuval içinde hareketsiz yatan bir erkek cesedi bulundu. İnceleme sonucunda bu cesedin Akalan'a ait olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili yapılan araştırmalarda, cinayet zanlısının diş hekimi Alper Ö., babası H.Ö. ve V.Ö. olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri, İzmir'in Torbalı ilçesinde ve Söke ilçesinde eş zamanlı operasyonlar düzenleyerek şüphelileri gözaltına aldı. Alper Ö., sorgusunda Akalan'ı öldürdüğünü itiraf etti. Alper Ö.'nün ifadesine göre, kendi arazisinde yaşanan tartışma sonucunda Akalan'ın kendisine baltayla saldırdığı ve arbede sırasında öldüğü ortaya çıktı. Alper Ö. tutuklanırken, diğer iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi