Aydınlık eski yazarı Amiralden gazeteye ağır eleştiri!

'Cumhurbaşkanı'na hakaret' davasında 11 ay 20 gün hapis cezası verilen Deniz Harp Okulu eski komutanı ve Aydınlık Gazetesi eski yazarı emekli Tuğamiral Türker Ertürk, duruşmanın ardından Çağlayan Adliyesi önünde yaptığı...

'Cumhurbaşkanı'na hakaret' davasında 11 ay 20 gün hapis cezası verilen Deniz Harp Okulu eski komutanı ve Aydınlık Gazetesi eski yazarı emekli Tuğamiral Türker Ertürk, duruşmanın ardından Çağlayan Adliyesi önünde yaptığı açıklamada Türkiye'de faşizmin egemen hale geldiğini ifade etti. Ertürk, ülkenin hukuksuz hale getirildiğini söyleyerek Hitler'in güçlendiği dönemi ve sonra mezarında dahi ölme fırsatı bulamadığını belirtti. Ertürk bunun ardından Aydınlık gazetesi ve Ulusal Kanal'a yüklendi. Ertürk, "Bizim tarafımızda geçinenler nerede? Nerede Ulusal Kanal nerede Aydınlık gazetesi? Yalandan muhalefet yapıyorlar. Onlar Tayyip Erdoğan'ın yanındalar. Ulusalcı hareketin içine girmiş bir çıban başıdır onlar" dedi. Ertürk, Balyoz kumpasında isminin geçmesinin ardından Deniz Harp Okulu Komutanlığı'ndan istifa etmişti. 

İşte Türker Ertürk'ün Çağlayan Adliyesi'nden çıkışının ardından yaptığı açıklama: 

Aynı zamanda Vatan Partisi'nin yayın organı olan Aydınlık Gazetesi de bugün manşetinden ABD'de yargılanan Rıza Sarraf üzerinden Tayyip Erdoğan'ın ve böylece Türkiye'nin köşeye sıkıştırıldığı iddialarını sayfalarına taşıdı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu halka seslendi: "Taksim'de olmak için buluşacağız"
İddia: İmamoğlu, Yasaklara Rağmen 1 Mayıs'ta Taksim'e Çıkılmamasına Karşı; Korteje Katılmayacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Araç İçin Savunma: 'İhtiyaç!'
Rusya'nın Saldırısı: 'Harry Potter Kalesi'nde Ölü ve Yaralılar!
Plastik Tespiti Ünlü Çikolata Markasını Vurdu! Ürünler Toplanıyor!