Cüneyt Özdemir'den Berat Albayrak yorumu: Sen Şeyma Subaşı mısın Instagram'dan istifa ediyorsun?

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasına değindiği YouTube yayınına Rasim Ozan Kütahyalı ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'yu konuk aldı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir ile iktidara yakınlığı ile bilinen Rasim Ozan Kütahyalı arasında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifası konusunda tartışma yaşandı. Tartışma sosyal medyada da gündem oldu. 

Gece saatlerinde anlık 120 bini aşkın kişi tarafından izlenen yayında Özdemir, Albayrak'ın istifası için "Sen Şeyma Subaşı mısın Instagram'dan istifa ediyorsun? Madem istifa ediyorsun, delikanlıca git Twitter'dan istifa et!" ifadelerini kullandı. 

Albayrak'ın istifasını ne şekilde verdiğinin önemsiz olduğunu savunan Kütahyalı ile Özdemir arasında başlayan tartışma, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Özdemir'e "Kafan güzel" demesiyle gerginliğe dönüştü. 

İkili arasında ayrıca konu asgari ücret, liderlerin yalanlarına karşı televizyonların yayın kesmesi, muhalefet ve iktidar medyası ve popülizm tartışması yaşandı. 

'Valla sizler, 2-3 kriz daha görün hepiniz Marksist olacaksınız'

Yayında dikkat çeken bir diyalog da Kütahyalı ile Erdoğdu arasında geçti.

Erdoğdu, "Valla sizler, 2-3 kriz daha görün hepiniz Marksist olacaksınız" dedi. Kütahyalı, Erdoğdu'ya, "2000'li yıllarda Babacan ekonomisi varken buna itiraz eden Liberallerdir. CHP içindeki Marksistlere de saygı duyuyorum" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel: "Bu sefer bu işi yarım bırakmayacağız, Atatürk’ün vasiyeti yerine getirilecek"
Özel: "Buraya partimizi iktidar yapmış olarak geleceğiz"
Jake Sullivan: Suudi Arabistan ve İsrail Ziyaretleri
"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı