Ayrılık Sonrası Sürpriz Hamle: Icardi'den Nara'ya Kredi Kartı Engeli

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, eski eşi Wanda Nara'nın kredi kartlarını bloke ettirerek gündemi sarstı. Nara'nın ayrılık açıklamasının ardından gelen bu beklenmedik hamle, şok etkisi yarattı.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, eski eşi Wanda Nara'nın kredi kartlarını bloke ettirerek gündeme damgasını vurdu. İlişkileri uzun süredir inişli çıkışlı bir seyir izleyen ikilinin, Nara'nın "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz" açıklaması sonrası yaşanan bu beklenmedik gelişme, Nara'yı şaşkına çevirdi. Nara'nın avukatı, bu durumu erkeklerin sıkça başvurduğu bir zorlayıcı tedbir olarak değerlendirdi.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, eski eşi Wanda Nara'nın kredi kartlarını bloke ettirerek gündeme bomba gibi düştü. Ayrılık kararı alan Nara, Icardi'nin bu beklenmedik hamlesiyle şoke oldu.

Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın karmaşık ilişkisi, uzun süredir basında yer buluyordu. Nara, "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz" dedikten sonra, Icardi'den sürpriz bir karşı atak geldi. Arjantinli gazeteci Majo Martino'nun haberine göre, Icardi, Nara'ya ait tüm kredi kartlarını bloke ettirdi.

Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, bir yayında konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Burada yalan yok, durum tam tersi. Bunlar gerçekler; tabii ki dünya döndükçe gerçek olan gerçekler. Bu bilginin nereden duyulduğunu bilmiyorum. Erkekler genellikle bunu zorlayıcı bir tedbir olarak kullanır" dedi.

Rosenfeld, ayrıca "50 yıldır erkeklerin ilk yaptığı şey, kredi kartını kapatmak ya da çocuklarıyla ilgili yükümlülüklerini yerine getirmemek olmuştur" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.