Ayşenur Arslan, Erdoğan ve AKP'ye böyle seslendi: Hala mı uyanmadınız

Halk TV'de Medya Mahallesi pprogramını yapan ve Gülen Cemaati ve AKP'nin merkez medyadan tasfiye ettirdiği gazeteciler arasında yer alan Ayşenur Arslan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yine muhalif medyaya baskı yapmaya devam...

Halk TV'de Medya Mahallesi pprogramını yapan ve Gülen Cemaati ve AKP'nin merkez medyadan tasfiye ettirdiği gazeteciler arasında yer alan Ayşenur Arslan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yine muhalif medyaya baskı yapmaya devam eden Tayyip Erdoğan ve AKP'yi uyardı: Güvenebileceğiniz bizden başka kimse yok!

Usta gazeteci Uğur Dündar'ı programına konuk eden Arslan, 'Darbe girişimini eniştemden öğrendim' diyen Tayyip Erdoğan ve AKP'ye şöyle seslendi:

"GÜVENEBİLECEĞİNİZ SADECE BİZLER VARIZ"

"Neler oldu neler, hepimiz gördük.Herkesin bildiği sırlara uyanamadılar ve ülkeyi bu hale getirdiler. Üstelik de kendi aymazlıklarının, kendi kabahatlerinin faturasını bu ülkede muhalif diye Leman dergisine, belki Halk TV'ye, belki Fatih Portakal'a, belki Sözcü'ye çıkartmaya kalkıyorlar. Zonguldak'ta CHP Zonguldak İl Genel Meclisi Üyesi'nin oğlu Engin Zaman. Tutuklanma gerekçesi Cumhurbaşkanına hakaret. Oysapaylaşımında Erdoğan'ın ne adı geçiyor ne fotoğrafı var. Şimdi siz buralara girerseniz, tamamen yalnız kalırsınız. Çok tuhaf biliyor musunuz? Şu anda güvenebileceğinz sadece bizim gibi insanlar var. İşini düzgün yapmaya çalışan, darbeye gerçekten karşı, bu ülkeyi seven, demokrasiye inanan bizim gibi insanlar var sadece yanınızda. E uyanın. Biz varız sadece güvenebileceğiniz. Sizi destekleriz desteklemeyiz ayrı. Ama bu ülkeyi sevdiğimiz için sizi destekleriz. Bize güvenebilirsiniz. Yaverinize güüvenemediğimizi gördük. Yanınızdaki Şaban Dişli'nin kardeşi Fethullah Gülen'in köstebeği çıktı. Bizde fire var mı? Fethullah Gülen'e işimizi kaybetmek, hatta canımız pahasına karşı çıktık. O zaman uyanmadınız, sonra uyanmadınız, dah sonra uyanmadınız. Bu ülkenin silahlı kuvvetleri perperişan edildi yine uyanmadınız. Hala mı uyanmıyorsunuz."

İşte o konuşma: 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!
Uygun fiyatlı lüks elektrikli otomobil mi almak istiyorsunuz? Starlight EV modeli tam size göre!
2024 Cupra Leon özellikleri ve fiyatı açıklandı!
Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde