Ayşenur Arslan, 'havuz fırıldağını' böyle anlattı

Hüsnü Mahalli'nin tutuklanmasının ardından geçtiğimiz günlerde Halk TV'deki 'Medya Mahallesi' programına ara verdiğini açıklayan Ayşenur Arslan, Ruşen Çakır'ın periscope yayınına konuk oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.KASET...

Hüsnü Mahalli'nin tutuklanmasının ardından geçtiğimiz günlerde Halk TV'deki 'Medya Mahallesi' programına ara verdiğini açıklayan Ayşenur Arslan, Ruşen Çakır'ın periscope yayınına konuk oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KASET OLAYI VE ÇARK EDENLER

Ayşenur Arslan, 1999 yılında o dönem haber koordinatörü olduğu 'ATV Ana Haber'de yayınlanan Fethullah Gülen kaseti hakkında yıllar sonra kendisini  Gülen Cemaatine 'ispiyonlayan' ardından AKP-Cemaat kapışmasından sonra bu kez de hızlı bir dönüşle 'FETÖ düşmanı kesilen Mahmut Övür'ü ve havuz medyasının 'dönüş hızını' anlattı.

Arslan şöyle dedi:

"Normal şartlar yok artık, 'Yeni Türkiye' var. Ben o kaset hakkında Mahmut Övür'ün köşesinde beni ihbar etmesiyle tekrar krşı karşıya kaldım. 'Ayşenur Arslan'a sorun' dedi. Ertesi gün Zaman gazetesinden aradılar 'sorabilir miyiz' diye. Tabi sorun dedim. Yaklaşık yarım saat röportaj yaptılar. Gazetede kısa bir haber çıktı. Haberden şöyle bir şey anlaşılıyor. Muhabir bana soruyor: Kaseti siz mi yayınladınız. Evet biz yayınladık. O konuda beni ihbar edip inceden inceye suçlayan Mahmut Övür, ki o zaman Pensilvanya'ya gidip 'Hocaefendisi ile konuşuyor, ondan saat alıp falan geliyordu. Şimdi AKP'nin yanında, Fethullah Gülen'e 'hain, haşhaşi, katil' bilmem neler diyenler arasında en ön saflarda. Yani biz yine beceremedik."

İşte Ayşenur Arslan'ın o sözleri:

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az