Ayta Sözeri hayatıyla ilgili bilinmeyenleri söyledi! Hülya Avşar'ın sorusuna bomba yanıt: "Ben erkek

2017 senesinde Gülse Birsel’in yazdığı Aile Arasında filmi ile seyirci karşısına çıkan Ayta Sözeri pek çok dizi ve filmde yer almıştı. Oyuncu ve müzisyen Ayta Sözeri katılmış olduğu bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri söyledi.

Aile Arasında oynadığı rolle hafızalara kazınan Ayta Sözeri hem açıklamaları hem de paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen adlar arasında yer alıyor.

Sözeri, son olarak Saba Tümer'in Youtube'da gösterilen programına katıldı. Ünlü isim programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri söyledi.

Sözeri, kendisiyle ilgili şunları söyledi:

"Benim yaşadığım zamanlarda insanların hiç hoş bakmayacağı cinsiyet kimliğine sahipsin. Üniversite 2'den sonra evden ayrıldım. Ama onun için kendini bir garantiye almak istiyorsun.O zaman nereden bilecektim doktor olsam çalıştırmayacaklarını. Şu an çok şey değişti. Şu anda birçok trans çalışıyor. 20'li yaşlarda ameliyat oldum. Hormon tedavisi var. Bu kararı veremiyorsun böyle doğuyorsun. "

Sözeri, "Hülya Avşar programında bana bir soru sordu, 'Hayatta en çok ne olmak isterdin' dedi. Erkek olmak isterdim dedim. Erkek egemen olan doğuştan sana verilen erkeklik rütbeni söküyorsun kimse bunu isteyerek hayatından sökebilir mi. Çünkü öyle doğuyorsun yanlış bir bedenin içinde yanlış bir ruh'la doğuyorsun. Ruh'u değiştiremem fakat bedenimi değiştirebilirim. Benim zamanımda çok zordu. Ben eşcinsel değilim. Transseksüellim... Herkesin sana olmaz diye empoze ettiği toplumda.... Etimi ve kemiği mi değiştirecektim. Etin kemiğin bir anlamı olmadığını anladım ve sonra karar verdim" dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ajda Pekkan, estetik olup kilo verdi: 8,5 milyon kazanacağı konseri için kolları sıvadı
Ünlü isimleri tek tek saydı onların adına da utandım dedi: Esra Dermancıoğlu'nu çıldırtan konu
Dilber bu kez kombiniyle dillere düştü
Bir dizi daha erken final yapıyor
Mr. Dosso Dossi Dj setinin başına geçti, heyecan dorukta!