Aziz Yıldırım''dan Ali Koç''a sert sözler

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni başkan Ali Koç''un kulübün borcuna ilişkin yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Aziz Yıldırım 'SPK, UEFA, TFF ve vergi daireleri bizi tek tek denetliyor. Her kuruşumuz kayıt altında... Çöp alsak bildirmek zorundayız... Yaptığımız anlaşmayı bile gelir yerine borç gösteriyorlar. Yazıklar olsun' dedi.

Takvim'in haberine göre Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'un açıklamalarından sonra yakın çevresiyle durum değerlendirmesi yaptığı ve Ali Koç'u topa tuttuğu öğrenildi.

'HER ŞEY KAYIT ALTINDA GELİRİ BİLE BORÇ GÖSTERİYORLAR YAZIKLAR OLSUN'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un önceki akşam FBTV'de yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü... Koç, Yıldırım yönetimini suçlayarak "Borç Aziz Yıldırım'ın dediği gibi 400 milyon Euro değil, 621 milyon Euro" dedi... Gözler ise Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'a çevrildi... Yıldırım'ın Ali Koç'un açıklamalarından sonra yakın çevresiyle durum değerlendirmesi yaptığı ve Ali Koç'u topa tuttuğu öğrenildi..

GİZLİ SAKLI YOK!

Yıldırım'ın yakın çevresine "Biz borsaya açık bir şirketiz. Her şeyimiz kayıt altında. Bizi SPK, UEFA,

TFF, vergi daireleri tek tek inceliyor. Bir çöp alsak SPK'ya bildirmemiz gerekiyor. Ülker ile yaptığımız anlaşmayı bile gelir yerine borç olarak gösteriyorlar. Yazıklar olsun. Taraftarı bana karşı kışkırtmaya çalışıyorlar. Bizim her şeyimiz belgeli. Gizli kapaklı bir şey yok. Yakında herşeyi tek tek açıklayacağım" dediği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!